ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ / ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17/05/2020

 

 

Αγαπητοί φίλοι,
σε αυτή την καινούρια πραγματικότητα που βρισκόμαστε, ο όμιλος ΑΓΩΓΗ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα
για να παραμείνουμε υγιείς ενώ συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε το χόμπι μας. Καλούμε όλους εσάς να δείξετε
κατανόηση στα καινούρια μέτρα και κατ’ επέκταση να μας βοηθήσετε στη μάχη.

Στις βολές που θα πραγματοποιούνται στο εξής μέχρι νεοτέρας, θα αναγράφονται μόνο ως προπονήσεις και όχι ως αγώνες.


Στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ενεργούς αθλητές που προσέρχονται αποκλειστικά με σκοπό να συμμετάσχουν σε σκοπευτική προπόνηση και όχι σε θεατές.

  • Όλοι οι αθλητές καλούνται να συμπληρώσουν το συνημμένο  ΓΓΑ Εντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών  και να φέρει στοιχεία γιατρού του καθενός χωρίς σφραγίδα του. Επίσης χρειάζεται υπογεγραμένη
    Ιατρική Βεβαίωση κατόπιν εξέτασης από παθολόγο, και να φέρουν τα έντυπα μαζί τους για να τους επιτραπεί είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και συμμετοχή στην προπόνηση.
  • Κατά την είσοδο όλων στον αγωνιστικό χώρο, απαιτείται συμπλήρωση στοιχείων σε κατάλογο εισερχομένων - εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω COVID-19, που θα βρίσκεται στη γραμματεία μας.
  • Κάθε αθλητής υποχρεούται να φέρει προσωπικά ατομικά μέσα προστασίας. Μάσκα προσώπου, γάντια μιας χρήσης, προστατευτικά γυαλιά, ωτοασπίδες και καπέλο jockey.
  • Ζητούμε να δείξετε υπομονή κατά την εκτέλεση βολών καθώς κάθε αθλητής υποχρεούται να απέχει απόσταση 2 μέτρων από τον συναθλητή του.
  • Εκτός από τα συμπληρώματα διατροφής (διαλύματα καθώς και ενεργειακές συσκευασμένες μπάρες) που θα φέρνει ο ίδιος ο αθλητής, κανένα άλλο τρόφιμο δεν θα πρέπει να καταναλωθεί στο χώρο της αθλητικής εγκατάστασης.
  • Λόγω περιορισμού των ατόμων στον αθλητικό χώρο, κάθε αθλητής που θα έρθει για προπόνηση οφείλη να ενημερώσει το τεχνικό προσωπικό τουλάχιστον μία μέρα πριν.
  • Τέλος ο κάθε αθλητής φέρει την υποχρέωση και ευθύνη να είναι αληθής σε όλα τα στοιχεία που δηλώνει σε σχέση με την κατάσταση υγείας του, καθώς και στη τήρηση όλων των μέτρων.

Υπομονή και επιμονή για να επανέλθουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην καθημερινότητά μας.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία σας.

Εδώ θα βρείτε τα απαραίτητα έγγραφα:

Ιατρική Βεβαίωση

ΓΓΑ Εντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών

Share this Post