ΠΑΤΑΓΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΛΕΙΟΝΟΚΑΝΟΥ IPSC ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΩΓΗ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο λειόκανου τυφεκίου σκοποβολής IPSC από τον Σκοπευτικό Σύλλογο ΑΓΩΓΗ και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές έσπευσαν να κλείσουν 3 μέρες νωρίτερα τις δηλώσεις συμμετοχών.

Παραπάνω από 60 άτομα θα παρακολουθήσουν το θεωρητικό μάθημα με εισηγητή τον πρωταθλητή Λάζαρο Πολιτάκη, αθλητή του συλλόγου και μέλος της εθνικής ομάδας, που η πρόσφατη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας στάθηκε η αφορμή για να μεταφέρει την εμπειρία του και τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν στο αγωνιστικό λειόκανο τυφέκιο.

Πληροφορίες σεμιναρίου

  • Ημερομηνία σεμιναρίου: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
  • Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 2ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ ΜΟΦΑΤ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
  • Ώρες σεμιναρίου: 10.00-14.00
  • ώρα προσέλευσης: 09.00

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης οι διοργανωτές σκέφτονται να υπάρξει και πρακτική εφαρμογή βασισμένη στο θεωρητικό μάθημα με βολές για όλους όσους έχουν θεωρημένο ΔΕ.ΣΚ. για το έτος 2015.

Ο αριθμός φυσιγγίων όπου προαιρετικά μπορεί ο κάθε συμμετέχον να έχει μαζί του είναι 25 μονόβολα, 25 εννιάβολα και 50 φυσίγγια (σκάγια) από 28-32 γραμ., όπως επίσης και ωτοασπίδες και γυαλιά αθλητικά. Τα δελτία κατοχής λειόκανων κρίνονται υποχρεωτικά για όλους.

Οι διοργανωτές μας δήλωσαν για το σεμινάριο,

Το σεμινάριο είναι στο μεγαλύτερο του μέρος θεωρητικό, για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε εντός του Νοεμβρίου και λόγω της μεγάλης αποδοχής να προκηρύξουμε έναν αγώνα Level I λειόκανου τυφεκίου, όπου θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τόπο διεξαγωγής.

Σκοπευτικός Σύλλογος ΑΓΩΓΗ

Share this Post