ΧΟΡΗΓΙΑ GLOCK ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ ΛΑΖΑΡΟ ΠΟΛΙΤΑΚΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΓΩΓΗ

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ IPSC

Η Glock μπαίνει δυναμικά στην IPSC!

Με τη χορηγία δύο πιστολιών τύπου Glock 17 Glock 34 GEN4, για τις κατηγορίες Production και Standard αντίστοιχα, μπήκε πολύ δυναμικά η δημοφιλής εταιρία στον χώρο της πρακτικής σκοποβολής, χορηγώντας τα στον Έλληνα αθλητή Λάζαρο Πολιτάκη και κάνοντας έτσι την αρχή στην Ευρώπη.

Η εταιρία Barrel που αντιπροσωπεύει τα εν λόγω όπλα, μετά από έγκριση της Glock Austria, προχώρησε στη γενναία αυτή χορηγία στηρίζοντας τον αθλητή όχι μόνο με όπλα και ανταλλακτικά, αλλά και με πλήρη κάλυψη πυρομαχικών τύπου Magtech για όλους τους αγώνες και τις προπονήσεις που προκύπτουν! Η επιλογή του αθλητή του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΓΩΓΗ μόνο τυχαία δεν ήταν, μια που εκτός από την αγάπη που έχει σε αυτού του τύπου όπλα, έπαιξε ρόλο το επαγγελματικό του προφίλ και η μεγάλη αγωνιστική του δραστηριότητα. Ο Λάζαρος δήλωσε στο Shooters.gr:

Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος για την επιλογή μου από μία τόσο μεγάλη εταιρία, αλλά και επιφορτισμένος παράλληλα για τη μεγάλη ευθύνη του να κουβαλάς ένα τόσο μεγάλο όνομα, μία εταιρία θρύλο που έχει τα παγκόσμια πρωτεία στον χώρο των όπλων χειρός. Δεν είμαι σίγουρος για το αν καταφέρω να διακριθώ σε κάποια κατηγορία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστώ έντιμα, με αξιοπρέπεια και με όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος του μεγάλου αυτού ονόματος. Ευχαριστώ την Glock-Barrel για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ανυπομονώ να συμμετέχω στον επόμενο αγώνα με τα καινούρια μου όπλα.

Share this Post