ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΠΟ 20/05/2021 ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ

 

Με νεότερη εγκύκλιο οι αγώνες σκοποβολής επανήλθαν υπό τους εξής όρους:

Ο κάθε αθλητής που επιθυμεί να λάβει μέρος σε αγώνες θα υποχρεούται να κάνει προληπτικό τέστ 24-48 ώρες πριν τον αγώνα αν είναι μοριακό (RT-PCR) ή άμεσο τέστ αντιγόνου / Rapid Antigen Test (RAT) την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που το τελευταίο δεν είναι εφικτό θα πρέπει να έχει γίνει μέσα στο τελευταίο 24ωρο πριν τον αγώνα.

Υπενθυμίζουμε πως όλα τα υπόλοιπα μέτρα ατομικής προστασίας κατά την μετακίνηση προς και από το σκοπευτήριο καθώς και καθόλη τη διάρκεια παραμονής στον χώρο, παραμένουν ως είχαν μεχρι και σήμερα:

Χρήση μασκας:  Υποχρεωτική σε όλους τους χώρους. Εξαιρούνται αθλητές κατα την άσκησή τους και οι προπονητές εφόσον συμμετέχουν ενεργα.

Αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ όλων.

Καμιά παραμονή στον χώρο εκτός της προγραμματισμένης άσκησης.

Δεν επιτρέπονται θεατές και παρευρισκόμενοι μη αθλητές, εκτός των ελαχίστων διαπιστευμένων προσώπων.

Τήρηση κατάστασης εισερχομένων - εξερχομένων.

Οι αθλητές προσέρχονται και παραμένουν εκτός του αγωνιστικού χρου τηρντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Οι αθλητές σκοποβολής τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους , χρησιμοποιώντας αποκλειστικά δικά τους αθλητικά είδη . Υποχρεούνται να χρησιμοποιούν προσωπικό εξοπλισμό (ένδυση, υπόδηση , γάντια , ωτοασπίδες γυαλιά, καπέλο).

 

Επιπροσθέτως υπενθυμίζεται στους αθλητές πως πρέπει να έχουν μαζι τους το Δελτίο Υγείας Αθλητού (κίτρινο καρτελακι με υπογραφές καρδιολόγου), την αθλητική τους ταυτότητα ή άλλο διαπιστευτήριο που τους παραδόθηκε απο τον σύλλογο με τον μοναδικό κωδικό αθλητή, την αστυνομική τους ταυτότητα ή όποιο άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του ατόμου καθώς και βεβαίωση γιατρού πως ο εν λόγο αθλητής δεν πάσχει απο covid (σε περίπτωση προληπτικού τεστ το τελευταίο δεν χρειάζεται), αποτελέσματα PCR ή RAT σε περίπτωση που αυτά ειναι διαθέσιμα.

Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και για την κατανόηση και ακολουθία των ανωτέρω μέτρων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω social media.

 

Για τα μέλη του σκοπευτικού ομίλου ΑΓΩΓΗ, μεσω mail συλλογου μπορείτε να αποστείλετε ΟΝΟΜΑ,ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΜΚΑ και πάτε στο Meganalysis Διαγνωστικά Εργαστήρια Γαλατσίου και Κυψέλης.

https://www.facebook.com/MeganalysisDiagnostikaErgasteriaGalatsiou/

Παραλαμβάνετε αποτέλεσματα μεσω mail σας που δηλώνετε κατα την επισκεψή σας στο Διαγνωστικό κεντρο. (Μονο αυτο το κεντρο αφορά τα μέλη μας).

Share this Post