ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ

 

  • Κατά την είσοδο στο σκοπευτήριο, αν υπάρχει γραμματεία εισόδου, παρακαλείσθε να δείχνετε την έγκυρη και ανανεωμένη για το τρέχον έτος, σκοπευτική σας ταυτότητα και να υπογράφετέ στο βιβλίο ελέγχου δραστηριότητας σκοπευτών. Για διεκπεραίωση αγώνα απαιτείται αυτή η ενέργεια.
  • Σκοπευτές που δεν έχουν ανανεώσει την σκοπευτική ταυτότητά τους, δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες και προπονήσεις του ομίλου μας.
  • Μη εγγεγραμμένοι ως σκοπευτές μπορούν να εισέλθουν στο σκοπευτήριο ως επισκέπτες και να παρακολουθήσουν όποιο δρώμενο βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά απαγορεύεται να κάνουν βολές.
  • Κάθε σκοπευτής μέλος υποχρεούται να φέρει μαζί του το Δελτίο Υγείας σε κάθε σκοπευτική του δραστηριότητα. Το Δελτίο Υγείας το προμηθεύεστε από τον όμιλό μας, και σε αυτό εκτός των σκοπευτικών σας στοιχείων, φαίνεται και σφραγίδα ιατρού ειδικότητας καρδιολόγου.
  • Κατά την είσοδο στο χώρο βολών είναι απαραίτητη η χρήση προστατευτικών μέσων. Ωτοασπίδες και γυαλιά πρέπει να φέρουν όλοι οι παραβρισκόμενοι, σκοπευτές ή μη ανεξαιρέτως. Αν δεν έχετε τα δικά σας προστατευτικά, σας παρέχουμε εμείς, συστήνουμε όμως δικά σας για καλύτερη υγιεινή και προστασία.
  • Με το πέρας της σκοπευτικής ημέρας απαγορεύεται να πάρετε μαζί σας φυσίγγια που δεν καταναλώθηκαν καθώς επίσης και άδειους κάλυκες. Σε περίπτωση ελέγχου από αστυνομία διώκεστε για παράβαση νόμων περί όπλων και εκρηκτικών (Ν.2168/933).
  • Θα σας παρακαλούσαμε να μας βοηθήσετε διατηρώντας τους χώρους του σκοπευτηρίου καθαρούς.
  • Τέλος κάθε αθλητής, και ειδικά στη περίπτωση κατοχής σκοπευτικού όπλου, καλείται να μεριμνά για την έγκαιρη ανανέωση της σκοπευτικής του ιδιότητας. Είναι δική του υποχρέωση να μας φέρει το Δελτίο Υγείας του με έγκυρη και πρόσφατη σφραγίδα ιατρού ειδικότητας καρδιολόγου, και να ζητήσει από τον όμιλο να προχωρήσει σε διαδικασίες ανανέωσης. Ο όμιλός μας δέχετε δικαιολογητικά ανανέωσης από τον μήνα Νοέμβριο και μετά.

Ευχαριστούμε θερμά όλα μας τα μέλη, καινούρια και παλιά, για την άμεση επικοινωνία τους μαζί μας.

Share this Post